Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Over ons

Verf van verfSALE.com

Verf van een professionele kwaliteit vind je bij verfSALE.com

De beste verf van ZERO, SIKKENS en SIGMA is direct bij ons uit voorraad leverbaar. Naast de basiskleuren kun je eenvoudig je verf laten mengen in de kleur naar keuze. Met meer dan 40 jaar ervaring in de verfbranche weten wij welke soorten verf je nodig hebt voor welke klus dan ook. Wij leveren professionele verf aan zowel de vakman als de doe-het-zelver. Met de verf van verfSALE.com is iedere klus een succes. Wij staan voor kwaliteit, dat wint de strijd! verfSALE.com eigenwijs goed!

Verf online kopen doe je bij verfSALE.com

Verf online kopen? Bij verfSALE.com hoef je je deur niet meer uit. In onze online verfshop kun je eenvoudig verf bestellen. Bij verfSALE.com vind je kwaliteitsverf voor bodemprijzen, met een PUIKE bezorging. Wanneer je verf bij verfSALE.com koopt boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.

verfSALE.com Geeft Meer!

Gratis advies, begeleiding en onze puike pakketten zijn belangrijke onderdelen van het uitgebreide servicepakket van verfSALE.com

Onze ervaren adviseurs helpen je graag met het maken van de perfecte keuzes. Onze mengafdeling creëert de door jou gekozen kleurencombinaties naadloos passend aan. Dat is service met een glimlach, zodat u straks kan genieten van de mooie kleurencombinaties bij u thuis of op de zaak.

Volg verfSALE.com op Facebook en Instagram voor alle acties!

Nieuw assortiment in Nederland

Wij zijn tot 50% goedkoper

Snelle en correcte levering

Advies van de schilder