Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Ontdek de magie van Zero Select Decke + Wand Muurverf!

Ontdek de magie van Zero Select Decke + Wand Muurverf!

Wat is Zero Select Decke + Wand? 

Select Decke + Wand muurverf is een oplosmiddelvrije dispersie-latex verf voor muren en plafonds, die een uitstekende dekkracht biedt. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor binnen gebruik en kan worden aangebracht op vrijwel elke stevige ondergrond. 

Waar schilder je de Zero Select Decke + Wand muurverf op?

De Zero Select Decke + Wand muurverf kan worden aangebracht op verschillende ondergronden, waaronder:

 1. Beton
 2. Pleisterwerk
 3. Gipsplaten
 4. Metselwerk
 5. Oude verflagen (mits deze in goede staat verkeren)

De verf is geschikt voor zowel plafonds als muren en kan worden toegepast in diverse ruimtes in huis, zoals zolders, bergingen, schuren, woonkamers en slaapkamers. Het is belangrijk om er wel voor te zorgen dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is voordat de verf wordt aangebracht, zodat de verf optimaal hecht en een glad en egaal resultaat oplevert mits goed voorbereid met Haftgrund WP

Hoe moet je de Zero Select Decke + Wand muurverf verwerken?

De volgende stappen kunnen worden gevolgd voor het aanbrengen van de Zero Select Decke + Wand muurverf:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij is van stof, vuil, vet en andere verontreinigingen. Eventuele gaten, scheuren of andere oneffenheden moeten worden opgevuld en geschuurd voordat u begint.
 2. Roer de verf goed door voordat u begint. Dit zorgt ervoor dat de kleur en de consistentie van de verf gelijkmatig zijn.
 3. Breng de verf aan met een kwast, roller of verfspuit, afhankelijk van de grootte en de gewenste afwerking van het oppervlak. Een kwast is handig voor kleinere oppervlakken, hoeken en randen, terwijl een roller geschikt is voor grotere vlakke oppervlakken. Het gebruik van een verfspuit kan een efficiënte manier zijn om grote oppervlakken in één keer te bedekken, maar vereist vaak meer voorbereiding en expertise om te voorkomen dat de verf druppelt of spettert.
 4. Breng de verf gelijkmatig aan in lange, rechte streken. Vermijd overlappingen en werk snel om te voorkomen dat de verf te snel droogt voordat u klaar bent.
 5. Laat de verf volledig drogen volgens de instructies van de fabrikant voordat u een tweede laag aanbrengt, indien nodig.
 6. Reinig de kwasten, rollers of verfspuit met water of een geschikt oplosmiddel, afhankelijk van het type verf dat u gebruikt.

Het is altijd aan te raden om de instructies van de fabrikant van de verf te volgen voor het beste resultaat en om eventuele aanbevelingen of beperkingen te raadplegen met betrekking tot de toepassing van het product.

Hoe moet je de ondergrond van de Zero Select Decke + Wand muurverf voorbereiden?

De ondergrond van de muur of het plafond waarop de Zero Select Decke + Wand muurverf wordt aangebracht, moet goed worden voorbereid om een optimale hechting en een mooi eindresultaat te verkrijgen. Hieronder volgen enkele stappen die u kunt volgen om de ondergrond goed voor te bereiden:

 1. Verwijder eventuele oude verflagen of behang en zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is.
 2. Repareer eventuele scheuren, gaten of andere beschadigingen in de muur of het plafond met een geschikt vulmiddel. Laat het  vulmiddel goed uitharden en schuur het daarna glad.
 3. Maak de ondergrond grondig schoon met water en een mild reinigingsmiddel om vuil, vet en stof te verwijderen. Spoel de ondergrond goed na met schoon water en laat het volledig drogen.
 4. Schuur de ondergrond lichtjes met fijn schuurpapier om eventuele oneffenheden glad te maken en de hechting van de verf te verbeteren. Maak het oppervlak daarna weer stofvrij.
 5. Breng, indien nodig, een geschikte primer aan op de ondergrond voordat u begint met het aanbrengen van de Zero Select Decke + Wand muurverf. Een primer zorgt voor een betere hechting van de verf en voorkomt dat de ondergrond te veel verf opneemt. Wij adviseren de ZERO Acryl Tiefgrund.

Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat de ondergrond goed is voorbereid en dat de verf optimaal hecht en een glad en egaal resultaat oplevert.

Hoe moet je de Zero Select Decke + Wand muurverf voorbereiden?

Voordat je begint met het aanbrengen van de Zero Select Decke + Wand muurverf, is het belangrijk om de verf goed te mengen. Dit kun je doen met een verfmenger of een roerhoutje. Roer de verf goed door totdat alle bestanddelen goed zijn vermengd en er een egale kleur ontstaat.

Daarnaast is het belangrijk om het oppervlak waarop je de verf gaat aanbrengen goed af te plakken met schilderstape om te voorkomen dat er verf op plekken komt waar je het niet wilt hebben, zoals op kozijnen of plinten. Zorg er ook voor dat je alle benodigde verfmaterialen klaar hebt liggen, zoals kwasten, rollers en verfbakjes.

Vervolgens kun je de verf aanbrengen met een kwast, roller of verfspuit. Zorg ervoor dat je de verf gelijkmatig aanbrengt en dat je geen strepen of druipers achterlaat. Werk in kleine secties en zorg ervoor dat je de verf goed verdeelt en verspreidt.

Laat de verf vervolgens goed drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. De droogtijd kan variëren afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid, maar over het algemeen is de verf na ongeveer 2-4 uur stofdroog en na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Raadpleeg altijd de verpakking voor specifieke droogtijden.

Door de verf op de juiste manier voor te bereiden en aan te brengen, kun je een mooi en duurzaam eindresultaat behalen met de Zero Select Decke + Wand muurverf.

Nadelen van de Zero Select Decke + Wand muurverf

Hoewel de Zero Select Decke + Wand muurverf vele voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden:

 1. De Zero Select Decke + Wand muurverf is een goede schrobklasse verf met uitstekende eigenschappen, maar dit betekent ook dat niet extreem reinigbaar is.
 2. Beperkt kleurenpalet: Het kleurenpalet van de Zero Select Decke + Wand muurverf is beperkt in vergelijking met andere verfmerken. Dit kan een beperking zijn als je op zoek bent naar een specifieke kleur.
 3. Niet geschikt voor alle ruimtes: De Zero Select Decke + Wand muurverf is ontworpen voor gebruik op specifieke ruimtes, zoals stucwerk, beton, gipskartonplaten en metselwerk. Het kan minder geschikt zijn voor andere ondergronden, zoals kunststoffen en metalen.

Het is belangrijk om deze nadelen in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste verf voor jouw project.

Wat is de aanbevolen roller voor de Zero Select Decke + Wand muurverf?

Voor het aanbrengen van de Zero Select Decke + Wand Muurverf wordt een vachtroller met een korte vacht van 12-21mm aanbevolen. Een korte vacht zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en een gladde afwerking van de muur. Een vachtroller met een langere vacht kan zorgen voor een grovere afwerking en kan meer verf opnemen, wat kan leiden tot druppels en strepen.

Naast de vachtroller is het belangrijk om te letten op de breedte van de roller. Kies een roller die past bij de grootte van het oppervlak dat je gaat schilderen. Voor kleinere oppervlakken is een roller van 10 cm breed geschikt, terwijl voor grotere oppervlakken een bredere roller van bijvoorbeeld 18 cm of 25 cm beter werkt.

Wij adviseren de Roll Roy Micromix Rol.

Het is ook belangrijk om de roller goed schoon te maken na gebruik. Een roller met restjes verf kan leiden tot strepen en ongelijkmatige verdeling van de verf bij volgend gebruik.

Over Zero

Zero Lack GmbH, een Duitse fabrikant van lak- en verfproducten die zich richt op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf produceert verfproducten die vrij zijn van oplosmiddelen, VOC's en andere schadelijke stoffen, wat zorgt voor een veiligere en gezondere werkomgeving voor gebruikers en een lagere impact op het milieu.

Op de website van www.zero-lack.de kunnen klanten terecht voor informatie over de producten van Zero Lack, waaronder verf en lak voor verschillende toepassingen, zoals meubels, vloeren en muren. Ook worden er op de website verschillende technische informatie en tips over het gebruik van de producten gegeven.

Naast hun inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, hecht Zero Lack ook veel waarde aan kwaliteit en innovatie in hun producten. Het bedrijf richt zich op het creëren van hoogwaardige producten die aan de behoeften van hun klanten voldoen.

Zero Select Decke + Wand muurverf wit en gebroken wit

De Zero Select Decke + Wand muurverf in leverbaar in de kleur wit en gebrokenwit. Voordat je Zero Select Decke + Wand muurverf in een kleur besteld, adviseren we om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje. 

Extra informatie over Zero Select Decke + Wand muurverf

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas producten voor een vriendelijke prijs. Ook Zero Select Decke + Wand muurverf wordt gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zero Select Decke + Wand muurverf bestellen bij Verfsale.com

Zero Select Decke + Wand muurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze Zero Select Decke + Wand muurverf of één van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door te appen of bellen naar +31659333315, een e-mail te sturen naar info@verfsale.com of een chat conversatie (links onderin) op te starten via onze webshop.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)