Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Zero Clean Mat Muurverf: geen vlekken, geen zorgen!

Zero Clean Mat Muurverf Verfsale

Wat is Zero Clean Mat Muurverf?

De muurverf Clean Mat van Zero is bedoeld voor het schilderen van muren binnen in huis. Het is een klasse 1 verf die sterk genoeg is om tegen schrobben te kunnen en het heeft een matte afwerking. Het is gemakkelijk aan te brengen met een roller, kwast of spuit en het kan worden gebruikt op elk oppervlak dat geschikt is voor dit soort verf. Het is vooral handig voor de woonkamer, keuken, natte ruimtes en oppervlakken die een beetje isolatie nodig hebben.

Waar schilder je de Zero Clean Mat Muurverf op?

Je kunt de Zero Clean Mat Muurverf op verschillende ondergronden aanbrengen, zoals:

 1. Gladde wanden en plafonds: De Zero clean mat muurverf is zeer geschikt voor het schilderen van gladde oppervlakken zoals glad gestucte wanden of plafonds.

 2. Betonnen muren: De muurverf kan ook worden aangebracht op betonnen muren en andere poreuze oppervlakken, mits deze goed voorbereid zijn.

 3. Gipsplaten: De Zero clean mat muurverf is ook geschikt voor het schilderen van gipsplaten.

 4. Bakstenen en cement: Als de bakstenen of cement goed zijn voorbereid, kan de muurverf ook worden aangebracht op deze ondergronden. Het voorbereiden kan gedaan worden met SPS fix.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond schoon, droog en vrij van vuil en vet is voordat je de Zero Clean Mat Muurverf aanbrengt. Het is ook belangrijk om eventuele gaten en scheuren in de ondergrond op te vullen en te egaliseren voordat je begint met schilderen. Dit zorgt voor een glad en gelijkmatig eindresultaat, mits goed voorbereid met Zero Haftgrund WP.

Hoe moet je de Zero Clean Mat Muurverf verwerken?

Hier zijn enkele algemene richtlijnen voor het verwerken van Zero Clean Mat Muurverf:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de oppervlakken schoon en droog zijn voordat je begint. Eventuele gaten of scheuren in de muur moeten worden gevuld en geëgaliseerd.

 2. Roeren: Roer de verf goed door voordat je het aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat de kleur en de textuur goed gemengd zijn.

 3. Primer: Als de ondergrond absorberend is, breng dan een laag primer aan voordat je begint met schilderen. Dit zorgt voor een betere hechting en een gelijkmatige afwerking. Wij adviseren de ZERO Haftgrund WP.

 4. Schilderen: Breng de verf gelijkmatig aan met een roller of kwast. Werk in verticale secties van boven naar beneden. Het is belangrijk om een ​​gelijkmatige laag aan te brengen om strepen en vlekken te voorkomen.

 5. Droogtijd: Laat de verf goed drogen tussen de lagen door. De droogtijd kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid.

 6. Tweede laag: Om gewenste schrobbaarheid te verkrijgen is een tweede laag verf noodzakelijk.

 7. Schoonmaken: Reinig het gereedschap en de verfemmer met water en zeep na gebruik.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant op de verpakking te volgen voor specifieke toepassingsinstructies en droogtijden.

Hoe moet je de ondergrond van de Zero Clean Mat Muurverf voorbereiden?

Een goede voorbereiding van de ondergrond is essentieel voor een mooi en duurzaam resultaat bij het aanbrengen van de Zero Clean Mat Muurverf. Hier zijn de stappen die je moet nemen om de ondergrond voor te bereiden:

 1. Reinigen: Maak de ondergrond goed schoon en vrij van stof, vuil, vet en andere verontreinigingen. Dit kun je doen door de ondergrond af te nemen met een vochtige doek en eventueel een geschikt reinigingsmiddel te gebruiken.

 2. Reparaties: Repareer eventuele gaten, scheuren of andere beschadigingen in de ondergrond. Gebruik hiervoor een geschikt vulmiddel en egaliseer de ondergrond zodat deze glad is.

 3. Schuren: Schuur de ondergrond lichtjes op met schuurpapier om eventuele oneffenheden glad te maken. Dit zorgt voor een betere hechting van de verf.

 4. Afplakken: Plak eventuele randen en delen die niet geschilderd hoeven te worden af met schilderstape. Zo voorkom je dat je per ongeluk verf op andere delen van de muur of het plafond aanbrengt.

 5. Primer: Als de ondergrond erg poreus is, of als je de kleur van de ondergrond wilt veranderen, breng dan een primer aan voordat je begint met schilderen. Dit zorgt voor een betere hechting en een mooiere afwerking. Wij adviseren de ZERO Acryl Tiefgrund.

 6. Laat de primer drogen: Laat de primer volledig drogen voordat je begint met schilderen.

Als je deze stappen volgt, dan zal de ondergrond goed zijn voorbereid en zal de Zero Clean Mat Muurverf beter hechten en mooier opdrogen.

Hoe moet je de Zero Clean Mat Muurverf voorbereiden?

Er is geen specifieke voorbereiding nodig voor de Zero Clean Mat Muurverf zelf, omdat het een kant-en-klare verf is die je direct kunt gebruiken. Het is echter wel belangrijk om de verf goed te roeren voordat je begint met schilderen om een egale kleur en textuur te krijgen.

De voorbereiding heeft vooral betrekking op de ondergrond waarop je de verf gaat aanbrengen. Het is belangrijk om de ondergrond goed schoon en droog te maken voordat je begint met schilderen. Verwijder stof, vuil, vet en andere verontreinigingen met behulp van een vochtige doek of een geschikt reinigingsmiddel. Repareer eventuele gaten of scheuren in de muur en egaliseer de ondergrond om een glad oppervlak te creëren.

Als de ondergrond erg poreus is, of als je de kleur van de ondergrond wilt veranderen, breng dan een primer aan voordat je begint met schilderen. Dit zorgt voor een betere hechting en een mooiere afwerking.

Als je deze stappen volgt, dan zal de ondergrond goed zijn voorbereid en zal de Zero Clean Mat Muurverf beter hechten en mooier opdrogen.

Wat is de aanbevolen roller voor de Zero Clean Mat Muurverf?

Voor het aanbrengen van de Zero Clean Mat Muurverf wordt een vachtroller met een korte vacht van 8-10 mm aanbevolen. Een korte vacht zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en een gladde afwerking van de muur. Een vachtroller met een langere vacht kan zorgen voor een grovere afwerking en kan meer verf opnemen, wat kan leiden tot druppels en strepen.

Naast de vachtroller is het belangrijk om te letten op de breedte van de roller. Kies een roller die past bij de grootte van het oppervlak dat je gaat schilderen. Voor kleinere oppervlakken is een roller van 10 cm breed geschikt, terwijl voor grotere oppervlakken een bredere roller van bijvoorbeeld 18 cm of 25 cm beter werkt.

Wij adviseren de Roll Roy Micromix Rol.

Het is ook belangrijk om de roller goed schoon te maken na gebruik. Een roller met restjes verf kan leiden tot strepen en ongelijkmatige verdeling van de verf bij volgend gebruik.

Over Zero

Zero Lack GmbH, een Duitse fabrikant van lak- en verfproducten die zich richt op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf produceert verfproducten die vrij zijn van oplosmiddelen, VOC's en andere schadelijke stoffen, wat zorgt voor een veiligere en gezondere werkomgeving voor gebruikers en een lagere impact op het milieu.

Op de website van www.zero-lack.de kunnen klanten terecht voor informatie over de producten van Zero Lack, waaronder verf en lak voor verschillende toepassingen, zoals meubels, vloeren en muren. Ook worden er op de website verschillende technische informatie en tips over het gebruik van de producten gegeven.

Naast hun inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, hecht Zero Lack ook veel waarde aan kwaliteit en innovatie in hun producten. Het bedrijf richt zich op het creëren van hoogwaardige producten die aan de behoeften van hun klanten voldoen.

Zero Clean Mat Muurverf Ral 9010 en talloze andere kleuren

Naast de meest bestelde kleur Ral 9010 mengen onze mengexperts voor jou de Zero Clean Mat Muurverf in talloze andere kleuren. We kunnen deze muurverf in bijna elke gewenste kleur mengen. Of je nu kiest voor de kleur van het jaar of een andere kleur Verfsale.com heeft het. Hou er rekening mee dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en door de beeldscherminstellingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Voordat je Zero Clean Mat Muurverf in een kleur besteld, adviseren we om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje. Ook wanneer je kiest voor de neutrale kleur.

Zero Clean Mat Muurverf Ral 9016

Naast standaard wit kun je ook eenvoudig Zero Clean Mat Muurverf 9016 - Verkeerswit bestellen. Onze mengexpert mengt deze voor je op de juiste kleur. Daarom kies je voor de optie Kleur bij het bestellen van Zero Clean Mat Muurverf Ral 9016.

Zero Clean Mat Muurverf op kleur gemengd

Kleuren voor de Zero Clean Mat Muurverf met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016. Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour. Ook zijn de kleuren van de bekende collecties zoals, Sigma, Sikkens en nog vele meer beschikbaar om te mengen. 

Zero Clean Mat Muurverf 10l

Zero Clean Mat Muurverf 10l is de meest gekozen inhoudsmaat van Zero Clean Mat Muurverf. Omdat deze emmers ideaal zijn om een grote verfklus aan te pakken en alle wanden van een frisse laag verf te voorzien. De Zero Clean Mat Muurverf 5 liter zijn formaten die handig zijn om 1 wand te schilderen en vaak ook voldoende voor een kleinere schilderklus.

Extra informatie over Zero Clean Mat Muurverf

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf. Ook Zero Clean Mat Muurverf wordt gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zero Clean Mat Muurverf bestellen bij Verfsale.com

Zero Clean Mat Muurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze Zero Clean Mat Muurverf of één van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door te appen of bellen naar +31659333315, een e-mail te sturen naar info@verfsale.com of een chat conversatie (links onderin) op te starten via onze webshop.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)