Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Welke soorten muurverf zijn er?

Muurverven | Verfsale.com

Bij muurverf kun je kiezen tussen de toepassingen voor binnen of buiten. Maar ook hierin zijn variaties te verkrijgen. Denk hierbij aan reinigbare / afwasbare muurverf, isolerende muurverf, structuurverf en badkamer muurverf. Ook bieden wij voorstrijk, rollers en kwasten en andere toebehoren aan voor het sauzen van jouw muur!

Reinigbare / afwasbare muurverven

Reinigbare / afwasbare muurverven zijn muurverven die makkelijk te reinigen zijn zonder dat het snel een doffe plek achterlaat. Zo is er schrobvaste muurverf, een muurverf die afwasbaar is en een goede dekking heeft.

Isolerende muurverven

Isolerende muurverf is speciaal voor problemen met vlekken op muren en plafonds. Hierbij hebben we het over nicotineaanslag, vlekken van waterschade of andere vlekken die niet overschilderbaar zijn. De isolerende muurverf heeft een goede dekking die er voor zorgt dat je de vlekken niet meer terugziet.

Structuurverven

Structuurverf heeft zandkorrels die er voor zorgen dat jouw muur een aparte structuur krijgt. De structuur zorgt voor een leuke en unieke uitstraling in jouw huis.

Badkamer muurverven

In de badkamer is er een vergrote kans op schimmel. Dit komt doordat de badkamer een vochtige ruimte is. Met badkamer muurverf bescherm je de muren tegen water. Doordat het vocht niet in de muren trekt is de kans op schimmelvorming kleiner.

Muurverf of latex op kleur

Latex is een verouderde term voor muurverf. Dit werd namelijk op basis van latexsappen gemaakt. Tegenwoordig gebeurt dit op een synthetische manier. Muurverf wordt vaak standaard geleverd in de kleuren wit, gebroken wit (RAL 9010), crème wit (RAL 9001) en zuiver wit (RAL 9016) en is ook geschikt om te laten mengen op kleur.

Advies van Verfsale.com nodig?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)