Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Reinigbare matte muur- en plafondverf

Zero clean mat | Muurverf | Verfsale.com

Als je kiest voor witte muren, dan wil je toch dat deze zo lang mogelijk wit blijven? Net zoals witte shirtjes niet altijd wit blijven, blijven muren dat ook niet. Hoe voorzichtig je ook bent, toch mors je weleens koffie, haal je per ongeluk iets langs de muur of laten je kinderen een mooie tekening van spaghetti voor je achter op de muur. Soms wordt het erger als er een doekje overheen wordt gehaald wat vervolgens leidt tot het opnieuw schilderen van de muur. Dit is niet het geval met Zero Clean Mat.

ZERO CLEAN MAT: VOOR MUUR ÉN PLAFOND! BINNEN EN BUITEN

Zero Clean Mat is een matte verf dat niet alleen voor de muur gebruikt kan worden, maar ook voor het plafond. 30 dagen nadat deze verf is aangebracht is het mogelijk om vlekken simpel te verwijderen met een zacht doekje en lauw water. Niet alleen is deze verfsoort verkrijgbaar in het wit, maar ook in andere kleuren. Wil jij bijvoorbeeld een roze muur? Dan kan deze kleur ook voor jou gemaakt worden met het speciale reinigingsgemak. Heb je het toch voor elkaar gekregen om een vlek te maken die er niet met lauw water af gaat? Dan kun je gebruik maken van een goede verfreiniger. Een goede verfreiniger die helpt bij het verwijderen van de wat hardnekkigere vlekken.

Benieuwd of je echt vlekken kunt verwijderen van de muren? Gebruik Zero Clean Mat. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw huis maar draagt ook bij aan een prettigere leefomgeving. Door te spelen met kleur kan een ruimte meteen een heel andere uitstraling krijgen.

ZERO CLEAN MAT

Zeer goed reinigbare matte muurverf voor binnen en buiten met een extreem hoge dekkracht.

  • Gebruiksklaar
  • Zeer goed reinigbaar
  • Hoogste dekkracht
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen en buiten

Clean Mat van Zero is een klasse 1 schrobvaste dispersie muurverf voor binnen, met langere open tijd, binnen, op alle hechtende ondergronden die geschikt zijn voor dispersie verven, is makkelijk te verwerken vachtroller, blokkwast ook airless verspuitbaar en geeft een mooie matte afwerking, te gebruiken op zowel wanden als plafonds voor woonkamers, keukens, natte ruimtes, spack ondergronden, licht isolerend.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)