Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Kies bewust, kies voor duurzame verf!

Duurzame biobased verf kopen? | Verfsale.com

Duurzame verf is ook wel bedoeld om lang mee te gaan. De verf is grondstof besparend en minder milieubelastend. De producten worden niet alleen op een duurzame, maar ook op een mensvriendelijke manier gecreëerd. Personen die betrokken zijn bij het proces werken onder goede omstandigheden en voor het geleverde werk krijgen ze een eerlijke compensatie.

Drost Devetaal Supreme Grondlak kopen | Verfsale.com

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en verf is vaak slecht voor het milieu. Tegenwoordig komt daar steeds meer verandering in. Milieubewuste keuzes maken is een verantwoordelijke keuze. Wil je ook graag een minder milieubelastende verf gebruiken, kies dan voor een verf van bijvoorbeeld Drost, zoals de Drost Devetaal Supreme Hoogglans met de Drost Devetaal Supreme Grondlak. Maar ook merken als Sikkens en Sigma hebben duurzame / biobased verven. Zie hier onze duurzame / biobased verven.

Waar bestaat duurzame verf uit?

Duurzame verf bestaat vaak uit natuurlijke grondstoffen die niet of nauwelijks fossiel zijn. De bewerking van de producten is zo min mogelijk chemisch, zodat de stoffen in de verf veel minder giftig zijn, dit zorgt voor een meer milieubewuste keuze!

Niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. De kwaliteit van duurzame verf is namelijk beter, dus de verf gaat langer mee. Daarnaast zorgt duurzame verf voor minder uitstoot van giftige stoffen en CO2.

Verfproducten waarvan het bindmiddel gemaakt is van herwinbare grondstoffen, zoals lijnolie, hennep, soja, natuurharsen, waterglas voor mineraalverf en kalk zijn veel minder belastend dan bindmiddelen uit de petrochemische industrie.

Wanneer je je verf bij Verfsale koopt, maak je dus ook een milieubewuste keuze. We adviseren graag mee in een duurzame biobased verf die nodig is voor de verfklus. Neem dus voor vragen of advies op maat gerust contact op met onze klantenservice.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)