Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Inspiratie boost voor een echte jongens kinderkamer

Kinderkamer schilderen? | Verfsale.com

Baby on the way? Of tijd voor een vernieuwing omdat jouw kleintje al een grote jongen wordt? Je kan veel kanten op met een jongenskamer. Een echte stoere kamer of toch meer de speelse kant op. Bij een kinderkamer wil je toch net even iets meer uitpakken en hierin kan je jezelf dan ook lekker laten gaan in de creativiteit.

Hoe creëer je het speelse effect?

Schuine lijnen jongens kinderkamer


Een trend die je veel terug ziet komen zijn de grafische vormen op de muur. Dit kan al door een diagonale lijn te trekken op de muur en één kant van deze lijn te verven. Dit effect geeft al echt meer een speelse uitstraling.

Er zijn heel veel verschillende grafische vormen voor op de muur. Van heel erg moeilijk tot aan de meest simpele vormen, geven toch al een heel ander effect aan een kamer. Kies bijvoorbeeld voor een halve cirkel of toch liever een driehoek? Van een driehoek kan je weer bergen maken waardoor de kamer ook gelijk een stuk stoerder wordt.

Een combinatie van één muur met behang en de rest verven creëert ook al snel een heel tof effect.

Welke kleur kan je nou het beste uitkiezen?

Kinderkamer rood | Verfsale.com

De meest gekozen kleuren voor een jongenskamer zijn toch echt wel blauw en groen. Met groen kan je bijvoorbeeld een echte jungle-dierenkamer maken. Er is voldoende mogelijk, maar wil je nou een iets rustigere uitstraling creëren voor je kind? Kies dan voor aardetinten. Aardetinten op de muur zijn weer heel mooi te combineren met verschillende decoratie accessoires. Voorkeur voor een kamer met echt een warme sfeer? Kies dan voor donkerbruin, bordeauxrood of wijnrood. Rood wordt ook steeds meer gebruikt wordt. Deze kleur is ook meer tijdloos dan bijvoorbeeld baby blauw.

Een verstandige keuze bij een kinderkamer is om te kiezen voor een afneembare verf. Verfsale heeft meerdere varianten afneembare verf zoals bijvoorbeeld de Zero Clean Mat.

Te bestellen in meerdere kleuren, maar er zijn meerdere keuzes in afneembare verf.

Vind je het nou toch spannend om te kiezen voor een uitgesproken kleur? Of kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)