Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Hoe kan je het beste een gang of smalle hal verven?

Hoe kan je het beste een gang of smalle hal verven?

Een smalle hal verven kan een uitdaging zijn door het gebrek aan ruimte. Toch is dit wel een verfklus die je zonder al te veel problemen zelf moet kunnen uitvoeren. Misschien staat het al een tijdje op je to-do-list, of kom je er maar niet uit met de kleur. In deze blog helpen we je graag op weg met deze keuze.

Welke muurverf kan je het beste kiezen voor de hal?

Een hal is een plek waar dagelijks wel iets gebeurt. Het is een vertrek waardoor we passeren. Jassen worden aan gedaan, schoenen worden opgeborgen en de hond wordt er afgedroogd na een regenbui. De muren in de gang kunnen hierdoor snel vies worden. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor een goed reinigbare muurverf. In de blog over afneembare verf gaan we hier meer op in. Afneembare verf heeft veel voordelen, vooral in ruimtes die snel vies kunnen worden. Een aanrader is om te kiezen voor een muurverf met schrobklasse 1.

Tips over de kleur

Bij Verfsale heb je de keuze uit meerdere kleurencollecties. Met een neutrale en lichte kleur kun je ervoor zorgen dat een smalle hal of gang er optisch ruimer uitziet. Een donkere kleur zorgt ervoor dat de ruimte wat kleiner lijkt, maar geeft wel een gezellig effect. Een hal groen verven is de laatste jaren een populaire optie. Een variatie van twee kleuren kan ook erg mooi zijn. Wanneer de kleuren wel op elkaar afgestemd worden, maar nog iets verschillen in de tint, geeft dit een erg mooi effect.

Lambrisering

Als je een keer wat anders wil doen, kun je er ook voor kiezen om een 

Zero Clean Mat kopen? | Verfsale.com

lambrisering in de hal te verven. Vroeger was dit een vorm van wandbetimmering, tegenwoordig houdt lambrisering in dat je het onderste gedeelte van de muur in een andere kleur verft dan het bovenste gedeelte. Er ontstaat daarbij een effect dat vergelijkbaar is met wandbetimmering van vroeger. Een aanrader om te gebruiken uit het Verfsale assortiment is: Zero Clean Mat. Te bestellen van crème wit tot okergeel.

Bestel makkelijk en snel via: www.verfsale.com.

Toch nog vragen of liever advies op maat, neem dan contact op met onze klantenservice.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)