Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Gele UV/bestendige tape voor een strak resultaat

Woodfield Topliner Tape kopen? | Verfsale.com

Nog zo'n topper in het VerfSale assortiment, gele UV/bestendige tape van Woodfield voor een strak resultaat en Puik geprijsd vanaf € 4,48.

Masking tape voor schilders, stukadoors en de automotive industrie. Speciaal ontwikkeld om strakke lijnen te kunnen creëren. Eenvoudig te verwijderen, zelfs na langere tijd. 

  • Tape van de professional
  • Strakke lijnen
  • Eenvoudig verwijderen

Woodfield Topliner voor het mooiste schilder resultaat met watergedragen en synthetische verven, ook voor delicate oppervlakken.
Deze Topliner tape van Woodfield is perfect voor het afplakken van verschillende oppervlakken. De Topliner geeft een perfect strak resultaat en is erg eenvoudig te verwijderen, zelfs op delicate oppervlakken. Je kunt ook met synthetische of watergedragen verf over deze tape verven, daardoor is deze tape binnen én buiten te gebruiken. Deze tape is verkrijgbaar in 25 mm en 30 mm breedte. Voor erg delicate oppervlakken raden wij de Woodfield Fine Line Low tack tape aan, of de Fine Line Xtra strong van Woodfield voor extra sterke kleefkracht.

#WoodfieldToplinerTape #woodfield #afplakken #Schildersbenodigdheden #Tape #MaskingtapeGeel #Maskingtape Geel #geadviseerd-door-verfsale-com #schilderen #buitenklus #binnenklus #ramen #vakwerk #verfsale

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)