Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Binnenschilderwerk

Verfsale.com | Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw huis maar draagt ook bij aan een prettigere leefomgeving. Door te spelen met kleur kan een ruimte meteen een heel andere uitstraling krijgen.

Tips als je zelf binnen schilderwerk wil uitvoeren.

Kies eens een kleur

Het kiezen van een of meerdere kleuren is best spannend. En soms ook best moeilijk. Er zijn namelijk zoveel kleuren…. Het 60-30-10 principe helpt hierbij en geeft de tools om jouw eigen kleurencombinatie te vinden.

Muren

Tijd voor wat nieuwe kleuren op de muur bang dat het niet strak en egaal wordt? Met Zero Clean Mat krijgt u een streepvrije, mat, glad, reinigbaar en strak resultaat bij het rollen van de muur. 

Uitstekende oplosmiddelvrije premium interieur emulsie met zeer hoge dekkracht en uitstekend dekkend vermogen. Voor een mooi, egaal eindresultaat met een hoge mate van witheid. Perfect voor gebruik waar een dof, glad, glad oppervlak vereist is. Lange open tijd. Geen verbranding. Verspreidbaar. Ongevoelig voor vervuiling. Milieuvriendelijk. Weinig geur. Vrij van beslaan-actieve stoffen.

Plafond sausen

Een strak afgewerkt plafond is een streling voor het oog! Is uw plafond toe aan een nieuwe schilderbeurt? Zero Team 100 SLF is een plafondverf die langer fris en mooi blijft.

Dof matte, diffundeerbare binnendispersie met een uitstekend nat plafond en lage gevoeligheid voor strijklicht. SLF professionele kwaliteit. Vrij van beslaan-actieve stoffen. Veilig gebruik in ruimtes waar voedsel wordt geproduceerd of behandeld.

Lekkage?

Het zal je gebeuren: waterschade van de bovenburen, of als gevolg van een overgelopen goot of een lekkend dak. 

Het herstellen van waterschade wordt vaak vergoed door een inboedel of opstalverzekering. Dit betreft zowel de verf als de uren van de schilder. Gebruik dan Zero Intermatt Aqua isolerend wit.

Witte, doffe, matte isolerende verf. Ideaal effectief tegen nicotine, vetten, roet. Isoleert ook (droog)watervlekken. Ook op houtsnippers en gips.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)