Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending vanaf €50

Onze verf is in bijna alle kleuren leverbaar

Alles wat je moet weten over de buitenlak van Sikkens

Sikkens buitenlakken kopen? | Verfsale.com

Al jarenlang is Sikkens één van de meest gebruikte lakmerken waarmee in Nederland gewerkt wordt. Niet alleen professionals, maar ook thuisklussers werken met Sikkens. Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten is deze lak erg bekend en wordt veel gebruikt.
In deze blog zoomen we in op twee lakken van Sikkens voor buiten uit ons Verfsale assortiment. De Sikkens Rubbol SB en de Sikkens Rubbol XD high gloss.

De Sikkens Rubbol SB kopen? | Verfsale.com

De Sikkens Rubbol SB

De Sikkens Rubbol SB is op de markt gebracht als een professioneel alternatief voor de Rubbol AZ. Deze buitenlak is duurzaam, wind en weerbestendig en onderscheidt zich daarmee van andere buitenlakken. Deze buitenlak is dus echt een aanrader als je kiest voor duurzame, kleur en glashoudende verf.
Het enige nadeel is dat de Sikkens Rubbol lak wat lastiger te verwerken is. De structuur van de lak is namelijk erg dik en stroperig. De lak wordt dan ook voornamelijk gebruikt door professionals, maar is bij ons ook te bestellen door de thuisklusser.

Een goedkoper maar zeker een goed alternatief is de Devetaal 4 seizoenen SB Hoogglans van Drost.

De Sikkens Rubbol XD High Gloss

De Sikkens Rubbol XD High Gloss

De tweede lak die we onder de aandacht willen brengen is de Sikkens Rubbol XD High Gloss. Ook deze lak is in eerste instantie speciaal ontwikkeld voor professionals. Er kwam steeds meer vraag naar eenzelfde soort buitenlak als de Sikkens Rubbol XD High Gloss, maar dan wel minder dik. Dit is dan ook de reden dat deze professionele buitenlak op de markt is gekomen. Niet alleen voor de professional, maar ook zeker voor gebruik van de doe-het-zelver.
De Sikkens Rubbol XD High Gloss zorgt voor een professioneel resultaat en is erg gebruiksvriendelijk. De buitenlak heeft een onderhoudstermijn van maar liefst 8 tot 10 jaar. De lak heeft een prijskaartje, maar is kwalitatief zeker een goede keuze.

Een goedkoper maar zeker een goed alternatief is de Drost Devetaal Supreme Hoogglans van Drost.

Vragen of liever advies op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Professionele kwaliteit

Altijd de scherpste prijs

Gratis verzending vanaf €50

Beoordeling 9,9 (webwinkelkeur)